Tuesday, October 2, 2012

Bookmarks...

 Pattern neh aku jumpa kat facebook. Sungguh aku tak tahu apa yang aku patut buat dengan paten2 neh tapi ianya sangat menarik! Kebetulan pulak aku perlukan banyak bookmarks, jadi aku abadikan paten2 neh untuk tujuan tuh.

Untuk paten yang pertama dan ketiga tu, aku rasa agak senang. Hanya follow dengan hati2 diagram yang diberi tapi aku hadapi sedikit masalah dengan paten yang kedua. Agak keliru dengan cara nak sambungkan 'motif kipas' yang kedua.  

Gambar kat bawah ni adalah hasil crochet aku...

 
Satu lagi paten yang aku jumpa di facebook. Agak menarik pada pandangan mata aku...

 Dan ini adalah versi aku...hehehe...

5 comments:

therosputih said...

kak lela oh kak lela...lamanya tak hupdate psl crochet kan...hehehe...

selamat maju jaya akak...

MamaDaniel said...

cantikla pattern kipas tu..suka yang light blue tu.. tapi sekali imbas ni nampak mcm pattern advance ni.. huhuhu.. tak mampu la makcik!

Sulela said...

'ain, hehehe...busy dengan anime...ekekeke



MamaDaniel, tak susah kalau ikut paten dia bebetul...cuba la...hehehe

dgd gty said...

i like it

Sulela said...

dgd gty, thank you...;D