Thursday, September 13, 2012

My Hdc And Tapestry Crochet Bag...


Ini percubaan aku untuk buat tapestry crochet bag dengan corak yang aku saje2 reka. Mmmm...taklah menyerlah sangatkan corak dia...hehehe. Dah jemu dengan single crochet, aku cuba buat half double crochet lak sebagai asas beg neh.

Dan entah kenapa, tersuka lak ngan wana coklat. Dah tua kot...hahaha. Itu yang adik2 aku cakap suatu masa dulu. Iyeke orang tua suka wana coklat? Adehhh...

Kat bahagian dalam ni aku buat lining dengan kain wana hitam. Selamat dah jadi beg raya aku tahun neh...heh heh heh...

3 comments:

MamaDaniel said...

Kak..lamanya menyepi...buat beg rupanya... :)
cantik beg tu.. akak letak zip ke kak?

amani said...

cantik lah akak:-)

Sulela said...

MamaDaniel, ekekeke...kak menyepi sebab terjebak dengan anime. Adehhh...dah tua2 neh, terminat katun lak...hahaha...

Beg ni kak letak zip dan ada poket kat dalam dia. Sebenarnya nak buat lain, lain pulak yang jadi...wakaka



amani, cantik ke? hehehe...thank you...