Wednesday, September 12, 2012

Macrame Keychain 2...

Ehehe...lama dah tak update blog. Mmmm...tak sibuk tapi...terjebak dengan benda yang tak ada kene-mengene dengan crochet...hehehe. Ok, ini entry aku yang petama selepas sekian lama...chewah! Aku jumpa gambar ni dan rasanya senang je nak ikut...
 
Jadi, aku ikut la...gambar lak tak berapa nak best. Blur la pulok. Tapi takpe la... saje nak tunjuk hasilnya..tali wana tu je yang ada dalam simpanan aku. Korang tengok gambar tu je pun dah dapat tangkap idea dia, kannn...hehehe. 

No comments: