Monday, August 15, 2011

Alas Kerusi...Something New...

Selamat berpuasa untuk korang... dah nak raya dah neh...adoi la...

Ini projek bulan Ramadhan aku untuk kak Inna... Benang dah semakin mahal ek sekarang neh. Terkejut gak aku masa beli benang untuk buat projek neh harituh.

Still same old pattern but new in arrangement of colors. Ini idea kak Inna sendiri dan aku amat suka akan hasilnya... hehehe...

8 comments:

MamaDaniel said...

memang cantik color arrangement tu.. saya pun dok mengkaji nih cemaner susunan dia tu.. hehe.. nice.. :)

Sulela said...

MamaDaniel, tq... color dia main selang-seli jek...hehehe. Tapi hasilnya cantik, kan kan kannnn...hehehe

marinahunny said...

cantiknyeeee... xde pattern ke..? heheh

Sulela said...

marinahunny, patternnya saya dah penah post. Tengok kat label 'motif' hehehe

Syibly... said...

biasa beli benang kat mana? jenama minlon tu bagus ke atau ada pilihan lain yg lebih bagus?

Sulela said...

Syibly, saya beli benang kat banyak tempat. Kat sini ada banyak jenama benang yang bagus tapi sekarang ni saya hanya guna jenama Minlon. Mudah nak dapat...

Syibly... said...

terima kasih sue..

Sulela said...

Syibly, sama-sama...;)