Saturday, January 1, 2011

Flower Dish Cloths...

Salah satu item yang terdapat dalam to-do-list aku. Mulanya aku ragu-ragu nak cuba sebab nampak macam complicated jek. But then, ropanya senang jek nak buat...hehehe. I got this pattern form here.

Aku cuba buat ikut warna pilihan aku... hehehe...




Dan lepas tu aku buat guna scrap yarn yang banyak terdapat dalam simpanan aku. Yang ni aku namakan Color Madness Flower Dish Cloth...wakaka...

8 comments:

therosputih said...

cantik jugak...ni nanti boleh dijadikan sebagai apa? alas ke hiasan?

Sulela said...

'ain, ni macam span pencuci pinggan mangkuk tu...hehehe

therosputih said...

ai...buat span cuci pinggan je ke kak...lawa ginih...tipu la tuh...=p

Sulela said...

'ain, tipu apolak. Betol laaaa...;p

therosputih said...

uish...gile cantik span dia...kalu ain, takmo guna takmo guna...simpan...ekekeke

cantik ah kak...teringin nak buat, tp tatau bila...

Sulela said...

'ain, muahahaha...kak pon rasa sayang nak guna neh sebab nampak cantek jek...ekekeke

Senang jek nak buat, 'ain. Tak sampai 2 jam pon...hehehe

MamaDaniel said...

akak...color madness tu la yang paling cute sekali... :)
akak guna buat basuh pinggan ke kak? macam sayang la pulak... hehehe...

Sulela said...

MamaDaniel, iyekeni?wakaka. Kak tak gunakan lagi sebab rasa sayang la...hahaha.