Tuesday, January 4, 2011

Amigurumi Mushroom...

Kiut tak? wakaka... Ini percubaan aku yang petama kali untuk buat amigurumi mushroom neh. Terima kasih bebanyak untuk tuan punya blog, Suziyana yang sudi berkongsi free patternnya kat SINI. Aku nak buat lagi nanti...hehehe...

7 comments:

Aisyah Helga said...

Comel!

therosputih said...

hoho...dah siap! yeyeye...ari tu tgk gak blog kak suziyana tuh, share free pattern khas utk akak...wah...siap sudah...(ain lak y terover excited, ngeee)

MamaDaniel said...

alahai...comelnya kak... brape tinggi dia ni kak?

happy new year kak..!

sehati sejiwa said...

cute!! senang tak nak buatnyer...hehehe~~

halizda said...

wah akak pun dah start buat amirugami.. saya ada le buat tapi tak banyak. jom ah kak lepak kat blog saya.Tengok apa produk yang dah saya buat.

suziyana said...

wah..cepat dah siap eh..cantik2..

Sulela said...

Aisyah Helga, hehehe...tq tq tq...;D




'ain, ahahaha...kak ada baca sambil tersenyum komen 'ain kat sana...hehehe. Cuba la buat, 'ain. Best taw...ekeke




MamaDaniel, tinggi dia approx 9cm. Tapi masa kak buat, kak guna jarum besar. Rasanya kalau guna jarum kecik, ketinggian dia pun lebih kecik...hehehe. Happy New Year, MamaDaniel...;D



Fizah, senang jek nak buat. Follow je instruction dia...hehehe. Jom la try buat...hehehe



Halizda, kak memang ada masuk blog Halizda cuma tak komen je...hehehe. Amigurumi ni memang seronok nak buat cuma kene tekun je, kan...hehehe



Suziyana, lepas tengok kat blog Suziyana pada hari Suziyana post tu, kak terus buat. Pukul 2.30 pagi baru siap...hehehe. Tapi entry buat lambat sket. Time kasih ekkk...;D