Friday, December 17, 2010

Pinwheel Tablecloth Motif...

Motif neh dah lama aku cari sebenarnya. Baru semalam aku jumpa cara nak buat...hehehe. Aku rasa tertarik dengan pusaran pinwheel tu sejak ternampak kat dalam blog orang ramai yang aku terjah. Tak susah pun. Boleh refer kat SINI kalau nak cuba buat ekkk. Aku memang nak buat projek guna motif neh tapi kene hold dulu la. Banyaknya yang aku nak kene buat neh...wakakaka

6 comments:

MamaDaniel said...

cantik... :D
Thanks for sharing the link..
kalo jadik ni mmg superb ni kak.. tak sbr nak tgk... :D

Sulela said...

MamaDaniel, you're most welcome. Tengok dari link blog tu...memang cantik sangat bila dah siap kan...hehehe. Jom la try buat...;D

maza said...

sangat rindu sama lela..
terutama cerita antu nya.. huhuhu

Alam Desa.. di manakah ko?
UWAKKKKKK

Sulela said...

Maza, alahai Maza. Den ghaso serbo salah lak. Ado ghaso eh den nak bukak balik blog Alam Desa den tu tapi tengok la dulu...hehehe

Den rindu yo kek ekau...;)

therosputih said...

nice...ain pernah buat sebelum ni, ada dlm buku jarum kait satu...

Sulela said...

'ain, kak pun ada buku tu tapi langsung tak faham apa yang ditulisnya...ekeke