Tuesday, December 7, 2010

Black And Pink Tote Bag & Towel Topper...


Aku baru jek selesai siapkan tote bag neh untuk adik bongsu aku. Dah lama dia minta aku buatkan tapi aku agak sibuk lak...huhuhu. Aku anggarkan yang aku boleh siapkan masa aku balik KL haritu tapi aku silap. Bila dah berkumpul reramai, nak pegang jarum kait pun malas...wakaka. Di bahagian tengahnya aku kaitkan 2 layers of star stitch pattern. Harap dia suka la...hehehe...


Terlanjur dah balik KL tu, teringin lak nak hadiahkan kakak sulung aku dengan towel neh. Aku masih gunakan star stitch pattern yang aku suka sangat tuh...ekeke. Aku tak ikut mana2 tutorial untuk towel topper neh. Hanya ikut gerak hati dan ingat balik tutorial yang Teresa ajar dulu. Ok, done! Aku nak sambung projek alas kerusi aku yang masih berbaki 2 set...hehehe...

3 comments:

therosputih said...

kesimpulannya

bila dah berkumpul sume, simpan jarum kait leklok...hehehe

akupentoi said...

try buat snow cap satu utk aku.....kaler hitam....buleh?

Sulela said...

'ain, muahahaha...ya betolllll!!! ;D



akupentoi, aku masih cuba sebab suami dan anak lelaki aku pun ada request gak...wakaka. Tapi masih tak bejaya carik paten yang seswai...warrrggghhh!!!