Sunday, January 9, 2011

Amigurumi Mushroom...Again...

Nampaknya aku semakin ketagih crochet amigurumi mushroom neh...hehehe. This time, by request from my son yang nakkan mushroomnya bewarna biru. Mulanya aku crochet mushroom yang comel tu. But then, dia nak besar lak. Jadi, aku buat double yarn guna jarum besar. Maka jadilah amigurumi mushroom besaiz hampir 12cm tinggi tu...wakaka.

Next project, tunggu la...hehehe

4 comments:

Aisyah Helga said...

Sukelah tengok blue mushrooms tu!! Comel!

therosputih said...

ye ye ye...tak sabar nak tgk project guna amigurumi mushroom tu..takmo wat yang albino mcm ain buat ka...ngeh3

suziyana said...

comel2 n cute sangat color biru..

Sulela said...

Aisyah Helga, kannnn...siap gantung kat tepi aquarium lagi...hehehe




'ain, hahaha...yang albino tak reti la nak buat. Projek guna mushroom tu akan siap dalam 2 hari lagi kot...hehehe



suziyana, biru memang kiut...ahahaha