Friday, November 26, 2010

Alas Kerusi... Lagi...

Hehehe...blog aku neh senyap seketika sebab aku sibuk menyiapkan projek alas kerusi neh untuk kak Inna. Masih bentuk yang sama dengan warna yang berbeza. Aku hanya dapat siapkan 2 set je dulu. Lagi 2 set akan aku siapkan nanti. Motif yang kecil dengan saiz yang besar perlukan masa kannnn...wakaka...


Close up sket. Tak aku nafikan...aku pon dah jatuh suka dengan motif neh...muahaha...

12 comments:

MamaDaniel said...

motif bunga mmg cantik kak.. saya pun jatuh hati gak.. lg satu sy jatuh hati dgn lacy flower tu.. pattern dah copy dah.. tp buatnya tak lagi...hehehe.. :D

therosputih said...

nice!!..lama2 buat, mmg akan jatuh cinta pnyalah...mabuk2 cinta namanya...hehehe

akupentoi said...

lama gua tak kesini....ada sihat?

halizda said...

tengok mmg teruja tapi nak buat tue, tak tahu bila nak start...

shima said...

lela, cantik... berapa ya

Sulela said...

MamaDaniel, wakaka... kak pon camtu gak. Kekadang malas...kekadang busy. Tapi selalunya takde masa la...harharhar



'ain, alaaaaa...crochet is my passion la tu...mwahahaha



akupentoi, perrgghhh...teruja aku dengan kedatangan ko kat sini. Aku sihat, bro. Harap ko pun camtu gak...;D



halizda, ekeke...bila dah start, rasa malas nak stop lak...;)



shima, errrrr...apa yang berapa tu? ;)

shima said...

he he..regenya,

Sulela said...

shima, hehehe...regenye depends on the size and harga benang. Untuk yang ni, 28 inches X 20 inches approximately, saya letak RM40...hehehe

shima said...

lela, nanti k shima kira size k shima nak, pekenan la yang ni... nak buat sendiri..hu hu tak reti...

Sulela said...

shima, saya kena buat lagi 2 set alas kerusi neh dan makan masa sebab besar. 1 set saya perlukan 10 hari...huhuhu. Kalau shima sanggup tunggu, saya on saje...ekeke

mamai said...

lela oh lela lama betul aku tak bersua kau disini ya semoga kau sihat kawan

Sulela said...

mamai, ya...lama tak bersua kau dalam dunia internet ni. Aku sihat, kawan. Harap kau pun sama...;)