Tuesday, October 26, 2010

Potpourri Sachet...



Aku sedang menyemak 'to-do-list' aku masa ternampak pattern untuk buat potpourri sachet neh. Simple, senang dan cute...hehehe. Pattern dia dalam bentuk pdf. Tengok SINI. Aku follow 100% instruction yang diberi cuma aku tambahkan manik kat bunga tu jek. Done! hehehe...



p/s: sedang cuba memendekkan senarai 'to-do-list' aku...ekeke

7 comments:

therosputih said...

comel!!! mcm pasu, takpun mcm balang...hihihi...2,3 kali nengok, kiut le plak...

da pendekkan to do list ke? hihi...confirm tak jadik, esok2 tambah lagi...hehehe

Sulela said...

'ain, aisehhh...cemana boleh tau neh...ahahaha

therosputih said...

haha...kantoi dah ke akak...hihihi...mmg to do list akak tu tak kan pernah boleh jadi pendek...jgn nak berangan...hihihi

therosputih said...

hihi...akak jangan nak berangan nak pendekkan to do list akak tu lah...bak kata ilyana, tak tercapai akalmu...

Sulela said...

muahahahaha....;D

suziyana said...

cantik gak..ader ider utk letak bunga rampai nih..hhuhu..tapi laptop i takder fmt pdf lah plak..uwaaa..tapi kalu try n error nih jadi gak kot kan..hehehe..

Sulela said...

Suziyana, banyak free pattern yang kak dapat guna pdf format. Nak kak e-mailkan ke?;)