Tuesday, September 7, 2010

Blue Crocheted Tote Bag...

Hehehe... Raya dah dekat dah neh. Sempat gak la aku crochet tote bag neh untuk kegunaan aku masa raya nanti. Simple jek... Dari mula sampai akhir aku kait guna single crochet jek dengan warna favorite aku...blue...hihihi. Bahagian atas sekali, aku kait guna dua campuran benang warna biru...;)

Poket bahagian dalam, aku kait guna basket weave pattern. Selain daripada star stitch, aku suka juga dengan pattern ni...hehehe.



Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin...;D

6 comments:

Sindar said...

:) wah cantiknya.. colour pun cantik..

floweristachantress said...

cantiknya color ni!!

lia said...

cantikk!!selamat hari raya...

sehati sejiwa said...

comey!! n cute! takyah dah bawak handbag kan..hehheh.

mamai said...

selamat hari raya sahabat ku bila agaknya kita akan ketemu

Sulela said...

Sindar, thank you...hehehe



floweristachantress, biru memang cantik...ahahaha



lia, thanks... Selamat hari raya...;D



fizah, sampai KL saya beraya bawak tote bag ni jek. Tu pun ada yang nak tu...wakaka



mamai, selamat hari raya... Masa masih belom mengizinkan lagi...;)