Monday, June 7, 2010

Picot Flower...

Hehehe...projek aku dah 60% siap. Seperti biasa, aku jemu kait benda yang sama jek...wakaka. Jadi sebab nak release tension, aku google sana sini kat tenet...

Aku terjumpa paten bunga yang menarik neh kat SINI. Amat sesuai aku gunakan untuk next project aku nanti...hehehe. Cantik, bukan?...;)

8 comments:

'ainrahimin said...

sweetnye kaler pink...cair kejap...

IdaAnuar said...

salam my friends....tak penat ke tegk bebunga ni...bz betul ko dgn benda ni...tak ke mecc ke.

sehati sejiwa said...

salam su..datang ar ke blog kita amik award..heheheh..comey arrr bunga!!

Sulela said...

'ain, peminat pink ekkk...hehehe



Ida, waalaikumsalam warahmatullah... minat punya pasal...hehehe.



Fizah, waalaikumsalam warahmatullah... amek award jek la ekkk...ekeke

MamaDaniel said...

Chanteqqqqqq.....! :)

Sulela said...

MamaDaniel, tq...;)

'ainrahimin said...

dulu tak minat pink, sejak 2,3 menjak ni, asyik nk pinky2 ajer...

Sulela said...

hihihi...feminin you...