Tuesday, April 13, 2010

Lacy Flower Project Lagi...Hehehe

Aku baru je siapkan project lacy flower untuk Kak Ruby. Mulanya aku risaukan kombinasi warna pink yang diminta. Kak Ruby peminat tegar warna pink...hehehe. Jenuh google weh...wakaka. Selalu aku hanya nampak warna biru je yang menawan kalbu tapi kali ni aku surrender. Warna pink pun cun gile bila kene dengan gabungan warnanya...hehehe. Terima kasih buat Kak Ruby...terbuka sudah mata ini...ekekeke.

Jemput tengok gabungan warnanya...perggghhh!!!

Ni yang dah siap aku gabungkan. 70 pieces untuk siapkan projek kali ni dan aku amat enjoy membuatnya... Betul la kata kakak aku... setiap orang, ada pandangan sendiri tentang warna...

17 comments:

nonie said...

70 pcs,brp ari awk siapkan lela? kalau sy mau berbulan2 baru siap hehehe...cantik giler kaler dia...sib baik x giler haha...

Sulela said...

Nonie, saya amek masa hampir 2 minggu... tapi bila kita kait dengan perasaan seronok, rasa macam tak sabar nak siapkan...hehehe

Aku_tulip said...

su....tabik la kat awak....70 pcs tu...bukan sket..klu saya..heheheh..takut tak siap terus...cantik gak kan kaler ni..nk buat apa..alas meja ker...

lia said...

wah!!cantik sgt2 lah...ish,jelesnya tgk..sy pun peminat pink jugak.he2

mamai said...

lela thanks aku dah dapat yang kau post tu nice, ada projek untuk kau nie

Sulela said...

Aku_tulip, saya boleh kait cepat bila ada masa lapang. Kalau tak tu...terdampar kat dalam bakul la jugak...harharhar. Tuan yang empunya kata nak buat alas meja. Bila senang nanti nak cuba wana ungu lak...harharhar



lia, peminat pink jugak ek...ekekeke. Jom la try buat...hehehe



Mamai, kau dah terima ye? Syukur Alhamdulillah... Uitttt...projek apa? hehehe... Kau buat aku excited je la Mamai...hehehe

halizda said...

cantiknye.... jelous le saya tengok.Kombinasi warnanye sangat cantik. hehehh almaklumle sekrang saya tengah giler ngan warna pink.

Sulela said...

halizda, uikkk...sorang lagi peminat wana pink...ekekeke. Jom la try buat...;)

'ainrahimin said...

ain belajar buat fan bookmarks...=) suke2...jadi...memandangkan da nak hbs praktikal, ain nak bagi kat students sorng satu...jenuh nak buat utk satu kelas, ada 33 orang...

Sulela said...

'ain, makkkkk...33 orang??? uuuhuhuhuhuuuuu... tunjuk arrrr kat blog ekkkk....

Aisyah Helga said...

Cantiknye!!

Sulela said...

Aisyah Helga, thanks... your crocheted table topper lagi cantik...hehehe

MamaDaniel said...

perghhhh... mmg cun... putih & pink terang nmpk mcm x kena, tp bila siap mmg perghhh la kak... suker.... =)

Sulela said...

MamaDaniel, kak pun mulanya fikir macam tu masa mula-mula nak matchingkan warna...tapi bila dah siap...kak teruja wehhhh...ahahaha

'ainrahimin said...

nak tunjuk ah ni akak...kena alter sket bookmarks tu, jimat masa and jimat benang...ahaks...

halizda said...

nie pakai benang bulu kambing yang biasa atau yang halus punya??

Sulela said...

Halizda, pakai benang bulu kambing yang biasa tu je...4 ply jenama Ondori 40gm...