Friday, April 16, 2010

Filigree Bowl...

Filigree Bowl...wakakaka... Kali ni kita crochet mangkuk lak. Tapi yang ni tak siap sepenuhnya lagi. Aku nak kene gunakan fabric stiffener untuk keraskan dia. Kene jemur lak sampai kering. Gambar tu adalah bowl yang aku baru kait tadi. Secara tak sengaja terjumpa imej Filigree Bowl ni masa main-main google image. Got the pattern from HERE. Korang kene carik la balik ek sebab aku download guna pdf format.

Gambar kiri tu pandangan dari atas dan gambar kanan tu pandangan lepas aku tangkupkan mangkuk tu. Takde rupa mangkuk sangat la pun. Tadappaaaa... tunggu hasilnya lepas aku keraskan dia...wakaka...

2 comments:

Aku_tulip said...

su..nanti klu dah keras....jgn lupa letak gambar kat sini...tak sabr ni...- saya plak excited ek...

Sulela said...

Aku_tulip, dah keras dah. Nanti saya postkan entry...ekeke