Thursday, April 1, 2010

Crochet Bag...Akhirnya...

Fuhhhh!!! Lega bila beg neh dah siap aku kait malam tadi. Terlalu kusyuk sampai sakit kepala beb...ekeke. Mata ke TV, tengok cite Wolf...tapi tangan tetap mengait. Bila dah salah, kene bukak balik...wakaka.
Aku dah pernah perkenalkan paten neh. Walau apapun warnanya, tetap menarik kan kan kannnn...blue...I likeeeeee...hehehe...

Aku kait ikut permintaan kakak aku yang nak hadiahkan beg neh untuk ustazah anaknya. Aku tader hal. Hmmmm...dah lama dah dia nak tapi masa aku neh terhad. Kait ikut masa lapang jek... Lega bila dapat siapkan.

Next projek aku mungkin akan amek masa yang lama. Harap dapat siapkan awal...hehehe

12 comments:

Aisyah Helga said...

Cantik! Sy ada jumpa satu paten bag yg sy teringin nk buat tp tk de masa lg. Mungkin Su minat nk buat....http://www.ravelry.com/patterns/library/ingas-haekelbeutel

Sulela said...

Aisyah Helga, saya dah tengok paten bag tu. Rasanya saya dah buat dah cuma petaknya saya guna traditional granny squares. REfer kat sini... http://bilaakubuatcrochet.blogspot.com/2009/06/projek-yang-baru-siap.html ... Terima kasih sebab sudi berkongsi ye...;) Saya dah bukak akaun kat Ravelry tu. Banyak benda yang menarik...hehehe

nonie said...

cantiknya putih+biru, lela..
sy x penah kait bag lg...terlalu byk list nk kait ni...camno neh wakaka...

MisFyd said...

Kaler lawa! :) luv the colours~

mamai said...

macam kenal ajer beg nie hahaha

Aku_tulip said...

su...cantik nya beg tu...mesti makan masa sket kan nk siapkan...

Sulela said...

Nonie, wakaka...habis la...kita dah kemaruk mengait lak neh...harharhar



MisFyd, kannnn... blue is my favorite color...ekekeke



Mamai, oit oit oitttt...syyhhhhhh...harharharhar



Aku_tulip, tq tq...saya amek masa seminggu untuk siapkan beg tu. Hmmm...ikut saiz gak. Lagi besar, lagi lama nak siapkan...hehehe...

Naz said...

rasanya kalo 1,2 hari ko x bercrochet...rasanya mau demam kot? hehehehehe... aku suka kaler biru tu. menyerlah :D

Sulela said...

Naz, ko nak jadi pelakon hindustani keh main nyorok2 wajah hensem celah daun? harharharhar. Blue is my favorite color. Sapa kata biru tak cantik, aku smackdown dia...ekekeke. Kalau sehari aku tak mengait, aku akan kene penyakit ganjil... terus berubah jadi naga jadian. Ha, sapa nak bertanggungjawab tu? hihihi

Naz said...

hahahaha... bukan plakon tamil ker?
aku pun minat kaler biru. biru itu menawan... biru itu ketenangan... chewah..

asyuni assyifa said...

salam... actually, kaler biru ni yang membawa saya surf ke sini.. so sweet n peace.... hehehe.. lawa sis.. syabbasss atas segala usaha.. wa caya lu... =)

Sulela said...

asyuni assyifa... wa caya sama lu jugak... tq... ;)