Monday, March 22, 2010

Pouch Lagi...

Aku baru je siapkan pouch neh untuk kawan aku yang berada di Negeri Sembilan...Aku kait mengikut permintaan dia dan aku amat berharap dia suka...hehehe

Saje nak tunjuk gambo pouch tu kat sini...wakakakaka....

11 comments:

mamai said...

kawan kat negeri sembilan saper tu kawan kat shah alam bile nak dapat nie baut letak hp hehehehe jambu gitu

'ainrahimin said...

ain tunjuk blog akak kat my sister, pastu dia mintakkan ain buatkan beg guna granny square tu kat dia...haishhh...di samping bizi ngan praktikal, ain mengaitla sket2...

Sulela said...

Mamai, sape ke lagi yang ada kat Negeri Sembilan tu kalau bukan cik Ida kita...hahaha. Untuk ko aku rasa tak seswai. Kang ada yang ber'auwww-auwww' dengan kau...kahkahkah. Untuk kau, aku buatkan penanda buku ekkk... alamat yang kau bagi dulu boleh pakai lagi tak?



'ain, ini suda bagus...hehehehe. Kak buatkan untuk adik-beradik kak kat KL. Masa dorang pegi Aquaria, semua bawak beg yang kak kait tu. Bangga wooooo... Ni tengah kembang hidung la neh. Nanti tunjuk kat blog ekkkk...ekeke

IdaAnuar said...

mamai tu jeles lah tu..buat2 tanye plak sape yg ada kat N9 tu ye...lela thq verymuch.aku tunggu jer benda ni smapi cantik gila

Sulela said...

Ida, sukanya aku baca komen ko neh...wakaka. Gembira sebab ko suka. Da, aku tak post lagi la. Aku tak kuar ke Pantai Remis. Dah post nanti aku roger ko ekkk. Ko faham2 jelah tempat aku neh. Jauh woooo nak ke pejabat pos...haiyyoh...hehehe

mamai said...

ida memang aku jeles pun nie mana adil...lela alamat masih sama...

weh dah baca sambung citer diwaktu itu aku ker

Sulela said...

Mamai, cantekkk...nanti aku postkan ek. Bagi aku masa sket sebab aku tengah busy gile sekarang neh. Nak online pun aku main curik2...wakaka.

InsyaAllahh nanti aku baca. Aku usha tajuk jek...huhuhu...sian kat aku kan kan kannn...ekekekeke

'ainrahimin said...

ain guna blog www.therosputih.blogspot.com
nnti dah siap, leh la ain upload...tp akaknya buat lagi cantik la...malu...

Sulela said...

'ain, wokehhhhh... nanti kak usha kat blog 'ain ekkk. Jangan la rendah diri. Kak tengok 'ain crochet booties tu cantik gile. Kak tak reti kait benda tu...huhuhu

'ainrahimin said...

booties? ahaks...ala...seganla tgk akaknya projek...gempak2...saya ciput2 jer...

Sulela said...

'ain, ciput pun malatop you...wakakakaka. Kak tengah kait beg jugak. Hampir nak siap, tengah kait bahagian dasar dia...hehehe