Friday, December 11, 2009

Projek Baru Siap Semalam...

Aku gunakan paten ni untuk projek aku kali ni. Paten yang sama dari Jessica Tromp.







Bila dah dicantumkan, maka terbentuklah imej seperti di dalam gambar...hehehe. Wujud di kepala otak aku untuk buat alas rak bertingkat yang masih belum beralas di ruang tamu rumah aku...huhuhu. Tapi macam ada yang tak kene jek dengan bahagian tepi dia. Macam kosong je kan? ekekeke



Jadi aku kait bentuk bunga kat bahagian tepi dia tu. Siap sudah alas untuk satu daripada rak tingkat aku. Lagi 3 is on the way. Mungkin akan ambil masa lama sikit untuk aku update projek lain dalam blog aku ni... Tunggu je la ekkk...ekekeke

Close up bahagian tepi yang aku kait. Kira ok la tu. Len kali aku cuba buat projek lain lak...wakakaka

4 comments:

mamai said...

aku tak boleh nak imagine tangan dan otak kau bekerjasama membentuk semua nie...cayalah

Sulela said...

Mamai, time kasih. Aku masih belajar lagi neh. Komen kau membakar semangat aku tawww...hehehe

Aiydalela said...

cerewetnye.. cam ne la ek, org yang membuatnye..

Sulela said...

Aiydalela, orangnya simple dan sederhana jek...ekekekeke