Monday, December 21, 2009

Ngomel Sket...

Hmmmm...cuti sekolah dah nak habis. Sekarang aku amat sibuk melayan kerenah anak-anak untuk pembukaan sekolah nanti. Barang-barang sekolah tak habis beli lagi neh. Adehhh... Jadi, blog ni terpaksa aku tinggalkan buat sementara waktu sebab projek aku tergendala sudaaaa...haiyyoh! InsyaAllah aku akan update bila dah free nanti...chow, salam...

p/s: skema jek ayat aku. Macam la ada yang kisah...harharhar

4 comments:

sehati sejiwa said...

kita kisah aper...samalah cam fizah ni..tapi baru nakmasuk tadika..tapi gabra gak..blog takjalan seminggu nih sebab balik kg laling..hehehhe..ngadap makmertua.heheheh..

Sulela said...

Fizah, ahahaha... anak sulung saya dah darjah 6 tahun depan neh dan anak kedua dah nak masuk darjah 2. Rasa macam saya dah tua sangat dah neh...ahahaha. Mak mentua saya tinggal tak jauh dari rumah saya. Tiap-tiap hari jumpa jugaaaa...wakakakaka

maza said...

ader..

den yg kisah.. huhuhu

Sulela said...

Maza, ummmm alahaiiii... Ekau bagi den ghaso serbo salah pulak...huhuhuuu