Thursday, November 5, 2009

Bloem Patroon Flower...

Eheh...aku agak sibuk kebelakangan ni dengan projek2 beg yang akan aku bawak balik KL hujung bulan 11 ni nanti. Satu dah siap, dan aku dah hantar by post. Jenis yang sama seperti yang aku dah tunjukkan sebelum neh. Jadi, takyah la aku display...ekekeke. Lagi dua masih dalam progress. Jadi aku uploadkan pattern ni dahulu sementara aku nak siapkan projek aku tu. Kang tak siap kang, ada lak yang baling aku dengan kasut tumit tinggi...ahahaha.

Ni first time aku cuba kait pattern menggunakan gambarajah. Berpinau bijik mata mak, nyahhhh. Adoi la. Tapi kalau dah tahu caranya, aku rasa senang je nak buat...kan kan kannnn...ekekeke.



Gambar tu, versi aku. Ok la tu...ekekeke. Bila aku tenung2 balik dan compare gambarajah dengan gambar asal, sebenarnya line 4 tu terdouble. Patut skip line 4 tu. So, inilah projek aku lepas raya haji nanti...muahahaha... Ooopppssss...lupa lak. Pattern tu aku dapat kat SINI

7 comments:

mamai said...

bila masa kau buat nie semua lela hairan aku

sehati sejiwa said...

haa..patern macam nila eden gheti ikut...leh tak nak guna peten ni lela? kita adalah gak beberapa projek dah siap tp tak uplode lg gambo..nanti la ek..boleh dak nak ikut patern tu? mintak izin dulu ni ..kang kita yang kena baling ngan kasut tumit tinggi!! hehehehee

Sulela said...

Mamai, ekekeke...aku buat bila ada masa lapang. Selalu memalam aku takleh tido...hehehe



Fizah, amek je Fizah. Takyah mintak izin. Kita share2 pattern. Free tu...ahahaha. Kalau Fizah tengok kat website dia, macam2 pattern ada. Buleh gile woooo...ekekeke. Update la cepat projek Fizah yang dah siap tu. Tak sabar nak tengok neh...hehehe

!k4z4L1kh4 said...

lawa. ika pun reti kalau guna gambar macam ni. yang senang2 la. kalau yang susah2 tu kantoi jugak hehe..

Sulela said...

Ika, wakakaka...kak baru first time buat ikut gambar camtu. Lepas neh nak try google carik pattern laen lak...hehehe

A.K.U.D.O said...

heehe..teruskan minat.

Sulela said...

Akudo, tq...hehehe