Saturday, October 10, 2009

Tiffany Block...

Aku terjumpa pattern ni masa google kat tenet. Sangat senang nak buat dan ianya menghasilkan pattern yang amat menarik bila dah siap. Sila klik SINI kalau nak tahu step nak buat pattern ni ye. Sangat mudah...pecaya la cakap aku...hehehe. Aku tengah buat projek guna pattern ni tapi masih dalam progress. Aku guna dua warna, biru dan putih. Dah siap nanti aku post ek...

Gambar dari dekat tapi tak berapa clear lak. Kira ok la tu ek...tangkap gambar ngan handphone cikai, memang la camtu...huhuhuuu...

Gambar pattern guna benang wana biru...

Gambar jarak jauh. Menarik kan? hehehe...

6 comments:

mamai said...

lela dah siap nanti post ajer kat rumah aku hehehehe

Sulela said...

Wohhhhhh...bijakkkkk...wakakakaka

sehati sejiwa said...

aa'ah pos kat umah den pun bleh!! muahahahah... dengki den bilo tengok lela dah byk dah buek..den bilo lai nak mulo..sknag ni plak anakden yg kecik tongah domam...aduoi hai...

Sulela said...

Fizah, kihkihkih...pos gambar eh buleh ko? harharhar

Den baru nak siapkan projek den ni ha tapi lupo lak nak beli zip eh. Kono la ikut kreativiti, gabungkan 2 zip yang pendek...eheh. Anak kalau demam, memang susah la nak wat keje. Mesti dia memerap je kan? Den buek pun ikut masa lapang. Kalau bz, nak sentuh jarum pun tak sempat...hehehehe

sehati sejiwa said...

ni nak tanyo ni..den tak ghetila nak kait satu benda tu kalu baco peten..den kalu ikut peten gamba den terror..mcm mano eh? den dah torai baco peten tuh! tp tak gheti-gheti ... eh..melalut ckp lohgat la plak hekekekk..

Sulela said...

Fizah, errrmmm...hehehehe. Den lak tak reti nak baca peten tengok gambar...hahaha. Tapi rasanya sangat senang nak ikut. Fizah dah try ke sambil baca, sambil kait. Mesti jadi punyo...hehehe