Friday, October 2, 2009

Projek Lama Dulu...

Fuhhhhh...lama sungguh aku tak update blog neh...hehehe. Hari raya punya pasal, semua kerja dan projek aku tergendala. Jadi aku postkan gambar stitches yang dah lama aku siapkan ni untuk tatapan pengunjung semua sementara aku siapkan projek yang sedang aku buat sekarang ni. Gambar kurang memuaskan sebab aku snap guna handphone ...hehehe.

Selamat Hari Raya...Maaf Zahir dan Batin...

6 comments:

c-idah said...

salam kak..
wah canteklah projek tergendala akk tu...

akk nie rajin tau...
idah nye alas meja dh siap dh..
dh wt raya pun haha...
corak tepi yg mintak link dr akk tu...heee
x lah lawa sangat...
lawa lg akknye....
t ada masa idah tepekkan...

mamai said...

lela aku respect kat kau nie..,memang rajin

sehati sejiwa said...

waa..jelesnyer..apaepun..lela mmg rajin orangnyer...hehehee

Sulela said...

c-idah, waalaikumsalam warahmatullah... idah lagi rajin dari kak. Nanti post la kat blog idah ye...nak tengokkk...hehehe



mamai, jom la makan kerepek...ekekeke. Aku buat ikut masa lapang aku je mamai...hehehe



Fizah, projek baru takde ke...muahaha

A.K.U.D.O said...

cik lela:
boleh tolong buatkan penutup coffee maker? mls nak share kettle ngan non muslim kat opis ni..
tolong..

Sulela said...

Akudo, coffe maker? Cemana rupa dia? Ko nak aku buat besar mana? Boleh tunjuk gambar tak? hehehe