Saturday, August 29, 2009

Hook Case...



Jenuh gak la aku jenguk blog orang-ramai semata-mata nak carik cara nak buat hook case neh. Jadi, bila dah banyak kali tengok, aku rasa senang je nak buat. Ini hasilnya... aku gabungkan paten star stitch dengan half double crochet dan single crochet. Sekarang jarum-jarum aku dah ada rumahnya...wakakak...

12 comments:

c-idah said...

amboi...jelesssszzzznyeeeee!!!!
idah xsempatlah kak nk wt..
ngah siapkan alas meja nie ha...

kak mane dapat bentuk nie kak...
nk gk skodeng2!!

Sulela said...

Whoaaa...tengah wat alas meja untuk raya ye? Kak tingin nak wat gak tapi tak cukup masa...huhuhuuu. Nanti tunjuk ek bila dah siap.

Idah tengok kat blog neh... http://sandyshook.blogspot.com/

Link blog dia ada kat blog kak. Tapi kak tak ikut cara dia buat. Kak cuma amek bentuk dia jek. Kalau Idah google 'hook case' pon buleh jumpa...hehehe

c-idah said...

mekasih kak...
t idah p skodeng..

Sulela said...

Sama-sama kaseyyy...ekeke...

Nursuzry said...

hohohoho... shantek2

Sulela said...

Su, hohoho!!!

FdausAmad said...

Gua nak ajak lu lepak lepak nlog gua.Rilek rilek.

Sulela said...

FdausAmad, nanti aku masuk blog ko ek...thanks for the invitation...:)

sehati sejiwa said...

waa..tak bley jadi nih...dengki!dengki nih..nat wat gak..tapi yang projek 3 tak c yup lagi aduih..huhuhu..tp nak jgak..nakwat jugak..

Sulela said...

Fizah...ahahahaha...buat...buat... jangan tak buat. Best taw bila tengok jarum tersusun camtu. Nak amek pun senang. Tak hilang...hahaha...kasi api lagi neh...kehkehkeh

green said...

bgsnyee..
teruskan2..
kalu sy nak beli..sy dtg sini k..

Sulela said...

green, time kasih ek sudi singgah sini. Beli??? hehehe... Saya buat untuk suka-suka je...bukan untuk meniaga la...ekekeke

Jemput datang selalu ye...hehehe