Monday, August 24, 2009

Daisy Star Stitch...

Jalan-jalan kat Youtube, aku terjumpa lak dengan paten Daisy Star Stitch ni. Agak sama dengan star stitch yang aku buat pada handphone case tu tapi kalau dilihat dengan teliti, memang ada perbezaannya. Di bawah ni aku sertakan contoh yang dah aku buat... Macam biasa, aku ikut tutorial yang telah diajar oleh Teresa kat Youtube...hehehe


Gambar ni paten star stitch...paten yang sama aku guna untuk buat bekas handphone tu...



Yang ni pulak adalah Daisy Stitch atau Star Stitch... Memang ada perbezaannya dan aku teramat suka dengan kedua2 paten ni. Cantik dan tersusun bila dah siap... Aku abadikan paten Daisy Star Stitch ni pada penutup peti ais aku...

Nanti aku buat entry...

2 comments:

marinahunny said...

saya pun suka pattern star stitch ni. bljr dgn teresa jugak...

Sulela said...

mariahunny, tute yang Teresa ajar memang senang nak faham, kan...hehehe