Thursday, May 28, 2009

My first Granny Squares...

Aku google tentang benda yang bernama "Kait Jarum Satu' ni. Dan nasib aku memang baik, rupa-rupanya dekat dalam Youtube ada banyak video yang menunjukkan cara untuk buat benda ni. Aku follow step by step video yang di postkan oleh seorang user bernama Bethintx1. Cara dia ajar memang best. Senang nak faham dan dia tunjukkan slow motion setiap kaitan benang yang difikirkan akan mengelirukan orang macam aku. Aku suka dengar dia bercakap. Suara dia unik.

Aku cuba ikut setiap apa yang dia ajar. Dan inilah hasilnya...


Dan aku sambungkan buat beg untuk anak aku...hehehe...

3 comments:

Nursuzry said...

waaaaaaa... kakak jd model mak dia ye hehehe

Sulela said...

Dia on the way ke kelas tuisyen. Aku suruh dia benti jap, nak tangkap gambar dia...kekekeke. Beg tu akuhadiahkan kat dia sebab dia dapat high score dalam science...hehehe...

Nursuzry said...

ok la tu....sok x susahla ko nak cari model. kat umah ko dah ada dah hehehehe

waaa.... tahniah utk dia. pandai la anak ko