Thursday, May 28, 2009

Benang Kait...

Selalu aku guna benang jenama Ondori neh. Tatau la nak cakap cemana sebab aku tak penah lagi guna benang jenis lain. Bagi aku, benang dia tahan dengan harga yang berpatutan kat tempat aku ni. Tapi rasanya tak ada beza kot dengan benang2 jenama lain. Janji boleh mengait, sudah...hehehe

8 comments:

Natrah Norlin said...

salam..

kat area mana awak beli eh..saya kat putrajaya..kat sini banyak minlon dan wina...

Sulela said...

Waalaikumsalam warahmatullah...

Saya kat Perak. Area Pantai Remis ada satu kedai je yang jual benang neh. Minlon, Wina, Nona pun ada tapi kene pergi ke beberapa buah kedai. Tapi kebanyakan jual Minlon...;)

suziyana said...

saya lebih suke guna benang nona..sbb struktur dia pun kemas dan kurg berbulu dari minlon..natrah..kat area pj byk benang nona..kalu u nak saya blh tlg belikan..

Sulela said...

suziyana, terima kasih atas offer tu. Saya dah jumpa kedai yang jual benang Nona kat sini. RM6.50 untuk 5 buku...;)

kiOSkDiLLa said...

salam sulela...

saya nurul dari seri iskandar...saya pun minta crochet...sebelum nih guna minlon..entah cam ner terguna nona plak...alih2 susah nyer nak cari benang nona nih...dari ipoh ke setiawan dok mencari...satu kedai kat ipoh mmg jual nona...tapi selalu tak der stok certain2 color...boleh gtahu tak pantai remis kat mana yerk kedainya...sanggup saya gi sana nak mencari...

boleh ker email kat saya nama kedai nyer n alamatnya sekali.

email : cnurul79@yahoo.com

terima kasih.

Sulela said...

kioskdilla, kedai kat Pantai Remis tu sekarang dah stop jual benang jenama Ondori neh sebab dia kata susah nak dapat...huhuhu. I'll e-mail you for more details...kay...;)

Anonymous said...

hi...kamu ada jual benang nona tak secara online?

ini email saya... qrystal-angels@hotmail.com



-Leonessa-

~a.anis~ said...

salam, boleh email kan dekat sya jugak x tentang kedai tu, sya pun tengah cari benang wina tu...

~a.anis~