Thursday, May 28, 2009

Crochet Craft Bag...

Aku cuba buat crochet craft bag ni berpandukan pada video kat Youtube yang ditutor oleh Teresa yang menggunakan id tjw1963. Dan inilah hasilnya setelah 2 hari aku belajar...

7 comments:

Ann said...

Eh.. dah jadi ye beg ni. Macam pernah tengok pattern.. tapi belum cuba lg. :D

Sulela said...

Ann, patternnya memang familiar sesangat kalau Ann tengok kat Youtube...wakaka. Boleh cuba bila Ann free...;)

Ann said...

Mmg cari free online pattern je. Tengok @ Ravelry tak? Macam2 gambar ada, kalau dah biasa mungkin boleh agak2 kalau tak ada pattern pun... Jadi ke tidak tu, lain cerita :D

Tengah buat beg jugak ni... tak siap2 lagi... he he he

Sulela said...

Ann, ada jugak skodeng kat Ravelry tapi 'to-do' list dah terlalu panjang. Banyak gambar2 crochet yang menarik kat sana. Harap saya boleh cuba nanti...hehehe

Saya tengah crochet sarung bantal. Pun tak jugak siap2 lagi...wakakaka

Yaati Nor said...

saya pon tengah plan nak buat beg tok brg2 crochet nie..nak cari yg uncang je tp tak jumpa2 lg..

Sulela said...

Yaati Nor, carik kat dalam internet, google images jek. Macam2 ada...hehehe. Saya dah masuk blog Yaati. Saya pon belajar crochet melalui internet. Alhamdulilah...best tak hengat! Good luck, Yaati and thanks for dropping by...;D

YadyaD said...

Salam..cantiknyer..saya pn tgh blajar2 buat beg ni..almaklumlah newbie hehehe baru beg jerut je yg jadi hehe..ok la tu kan sbg permulaan