Sunday, December 31, 2017

Knitted Tissue Box Cover With Crocheted Flower And Leaves...

Hah..panjang kan tajuk entry aku kali ni...ekeke...





Aku dalam proses nak habiskan benang-benang dalam simpanan aku. Jadi aku cuba buat tissue box cover ni. Aku akui..bewarna-warni kan? Hahaha.... Redho je la... 

Untuk badan tissue box cover ni aku guna pattern dari tutorial ni... Knitting pattern yang sangat senang nak ikut...

Untuk bunga-bunga cinta tu aku ikut tutorial ni...Crochet Flower...pun senang je nak ikut...


Dan untuk dedaunan tu aku ikut tutorial ni...Crochet Leaf... lain sikit bentuk dia dari dedaunan yang lain. Itu yang menarik minat aku nak cuba tuh...



Ok...done! Next project aku nak siapkan project aku yang terbengkalai...huhuhuuu

No comments: