Tuesday, March 15, 2011

Sulela learn how to sew...hehehe


Aku tinggalkan dulu bidang crochet yang amat aku sayangi ini becoz I'm learning how to sew. Sekarang aku dah belajar cara buat seluar dan baju kurung tradisional dan moden...yeahhhhh...hehehe. Nak buat entry kat sini pun tak seswai lak dengan tema aku... 'Bila Aku Buat Crochet'...huhuhu. So, have a nice day ahead, guys and happy crocheting!

4 comments:

MamaDaniel said...

wow! tahniah kak tahniah!
pasni bleh open 'Bila Kak Sulela Menjahit' la pula... :D
terror la akak.. terus bleh jahit seluar & baju kurung.. teringin gak nak belajar tp blom kesampaian... :D

zaza said...

ptut ah lama menyepi..belajar menjahit rupanyer..hehe,,chayok2..

Nursuzry said...

leh la tempah baju ngan ko ye sis hehehe

Sulela said...

MamaDaniel, wakaka...cubaan je neh. Rasanya takde la nak bukak blog lain kot...ekeke



zaza, hehehe...asal lepas jahit sendiri punya baju pun dah save budget, kan kan kannnn...hehehe



Su, aku tak amek tempahan untuk menjahit...hehehe