Tuesday, February 23, 2010

Granny Spiral...

Projek aku baru siap 30% jek. Aku mudah bosan bila crochet benda yang saiznya besar...wakaka. Jadi, aku luangkan masa mencari paten baru di internet...hehehe...

Aku terjumpa paten Granny Spiral neh. Agak menarik pada pandangan mata aku dan aku sudah berkira-kira untuk masukkan dalam 'to-do-list' aku...harharhar. Pengsan la...semua nak dibuat neh... One step at a time la bak kata omputeh. Kumpul paten banyak-banyak, kemudian baru la fikirkan projek apa yang paling best untuk dibuat...kan kan kannnn...ekekeke. Ni saje la nak share ngan korang...huhuhu...

4 comments:

Naz said...

corak yg berlingkar... sekali tengok mcm galaksi bima sakti dr pandangan atas lah... hehehehehe...
wahh.. semakin rajin ko dgn crochet nie sis. aku dpt bayangkan jumlah koleksi crochet kat ghumah ko. mesti banyak gilers...

'ainrahimin said...

wahhh...akak...da makin kompleks da projek akak nnti nih...leh ajar saya through blog nih...

Sulela said...

Naz, ada macam rupa tempat tinggal ko tak? harharhar... Koleksi aku tak banyak tapi benangnya yang banyak...ahahaha. Satu bekas besar dah tak muat neh...



'ain, nak belajo tak susah sebab kak dah letakkan link tempat paten tu dijumpai...wakaka

Naz said...

erkk... rasanya tmpat aku lebih bersepah kot.. hehehehe....