Tuesday, July 14, 2009

Kulihat Hijau...

Projek 7:

Projek terakhir aku yang sempat aku siapkan semalam untuk adik bongsu aku yang meminati warna hijau. Jadi, ketujuh2 projek aku telah siap sepenuhnya untuk aku bawa balik ke KL nanti, Alhamdulillah.

Lepas ni aku kene siapkan satu projek bag untuk kawan aku. InsyaAllah, minggu depan aku cuba siapkan...hehehe

7 comments:

c-idah said...

meriah warnanye..
cantik..

menyempat akak wat..
idah lom sempat nak wat.:(

mamai said...

lela jgn tunjukkan banyak2 nanti aku yang susah nie dia dah suruh aku mintak kau buat tempat tutup toster tu plak. susah wife aku nie minat baca blog kau yang nie

Sulela said...

c-idah, cantik ye? Kat sini susah nak dapatkan benang yang banyak warna. Kekadang, bila kak mintak, dorang kata dah habis stok. Sabar je la. Jadi kak guna mana yang ada je, asalkan hijau...huhuhu.
Take time...nanti dah buat, tempek kat blog ye...ekekeke




Mamai, aku gelak sengsorang kat sini. Aku masih amatur. Tak kisah kalau isteri ko nak penutup tu. Aku cuba buatkan. Janji jangan marah aku kalau tak cantik ye...wakaka. Minta isteri ko bagi komen kat entry aku ye. Kritikan membina dialu-alukan...hehehe

dina said...

lela, kau kan tahu, aku suka sangat kaler ni... kan... kan...(kelip2 mata)jadi kan lela kan... apakata kan... kau kan.... (malu nak cakap).... hehehheee....

Sulela said...

Dina, aku tahu ko peminat fanatik wana hijau...ekekeke. Ko nak cakap apa? Jangan la malu2 ngan aku. Cam tak biasa lak...kekeke. Ko nak ke? hehehe

dina said...

lela, aku nak satu le, nak beli... sian lak kau beli benangkan, kaler hijau tau. aku nak letak telekung... maklum le posa kan nak dkt... paham2 yek!

Sulela said...

Nanti aku kontek ko...hehehe