Monday, June 22, 2009

Handphone Bag...

Projek 4:

Beg kecik ni aku buat untuk kawan aku, Ida. Baru je siap tadi dan segera aku postkan kat blog neh. Macam adik aku, dia juga sukakan black and white...sehati sejiwa lak dorang neh. Jadi aku reversekan corak bunganya...


Asasnya masih traditional granny squares. Agaknya korang dah jemu dah dengan corak yang sama tapi aku buat by request. Masa2 akan datang aku akan cuba buat bentuk lain lak.

Pandangan dekat...

11 comments:

mamai said...

waaaa tak adil naper Ida ajer yang dapat....
untuka ku tak ada ker....

muliati said...

uwaaaa...nak jugakkkkkkk

cahaya kelip-kelip said...

salam ziarah..
wah, pandainya buat crochet..
6t boleh la ajar ye~

Sulela said...

Mamai, ko nak ke? Lelaki kan tak suka benda2 camtu...hehehe. Kalo ko nak, bitau la wana dia. Aku cuba buatkan...;)



Muliati, nak apa? ahahahaha.



cahaya kelip-kelip, time kasih sebab sudi datang ziarah. Saya masih belajar lagi. Kalau nak belajar boleh saje...hehehe

mamai said...

hitam, putih, merah dan hijau boleh ker

IdaAnuar said...

lela....kalau si mamai nak ko jangan buat mcm aku nyer...tak best ada kembar.tak sabau aku nak dapat kan nya..huhuhu.cepat lah mari ke mari

Sulela said...

Mamai, ko ni siyes ke atau memain ni? Kalo ko siyes, aku buatkan betul2 ni...

Ko nak bentuk apa? Panjang dan lebar brapa? ;)





Ida, aku cuba postkan secepat mungkin. Dok kat kawasan kampung, ko faham2 je la...hehehe...

c-idah said...

hai sis sulela..

sy prnah wat gak cam nie..
tp,skrng cm malas gitu..
nape ntah...

bila ternampak pic nie..
teringin nk cuba wat balik..

Sulela said...

Oi haiiii c-idah...

Minat punya pasal, kak main buat je...hehehe

Nanti bila dah rajin, post kat blog ye...muahahaha

c-idah said...

insyaallah....

cam ada semangat cikit nie..
kehkehkeh...

Sulela said...

c-idah, yeaaahhhh...barakan semangatmu...jom buat crochet...kahkahkah