Saturday, May 30, 2009

My First Amigurumi...

Amigurumi...patutnya benda ni adalah pokok kaktus. Jadi wana yang sepatutnya wana hijau la. Tapi aku takde benang hijau, aku bantai buat ngan benang kuning. Bunga kat kepala tu dan bentuk love tu aku buat ikut daya imaginasi.



Amirugumi ni setakat yang aku tahu la, berasal dari hasil kraftangan Jepun. Ada macam2 bentuk daripada bentuk binatang ke tumbuh-tumbuhan, dari permainan ke anak patung. You name it.

7 comments:

Nursuzry said...

aku org pertama ye! masuk blog ko ni...hehehe

Sulela said...

Kekekeke...blog camni memang tak dapat sambutan. Aku hanya suka2 nak tengok hasil keje aku kat blog je...muahahaha

Nursuzry said...

pemulaan slow la sis, nnt dah lama2 jgn ko lak x menang tangan nak menjawap hahahaha

notajarigebu :- nnt aku letak link kat blog aku erk.

Sulela said...

Takkan ada la yang masuk, Su. Aku dah tengok banyak blog camni yang kebanyakannya mat salleh punya...memang sunyi...kekekeke

=>tq Su...buat susah ko je...kekeke

Nursuzry said...

tu mat salleh punya.
ni mat belacannye kita tgk....

--> susah ada makna hahahahaha adeh!

Sulela said...

Cam tau2 je ni...kekekeke

Nursuzry said...

hahahahaha