Saturday, May 30, 2009

Flowerpot Bookmark...

Aku cuba buat benda ni...tapi aku pendekkan tangkainya dari yang asal.
Aku amek kat sini... http://dishclothdiaries.blogspot.com/2008/11/flower-bookmark-wpot-materials-us-size.html

11 comments:

Nursuzry said...

uuuuwwweeehhhhhhhh.... ni lg cantik menarik mmg dabom....

naaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.... ekekekeke

Sulela said...

Ko nak ek...nanti aku buatkan ye...hehehe

Nursuzry said...

byknye yg aku nak kankankankan...

Naz said...

lawatan sambil belajar... weewitt

Nursuzry said...

ko dtg time tuan umah dah balik bandar.

Naz said...

pesal tu la aku dtg.. nak sepah2kan rumah baru Lela ni... hahaha....

Nursuzry said...

tuan umah dah balik. tapi still x perasan umah dia dah kena sepah ngan ko

Naz said...

tu yg best tu Su... yahooo.. bestnya dpt sepah2kan almari baju Lela ni... hahahaha...

Sulela said...

Oit oit oit...kemas balik. Kang ada yang kene flying kiss ehhhh flying kick kang...hehehe


Su, next month doakan aku balik KL lagi. Ada kenduri kawen lagi kat rumah sedara. Benci betul la tapi aku harap dapat jumpa ko...huhuhu

Nursuzry said...

kenapa ko x dtg bulan 8. kat tmpt aku nak buat pesta buku heeeeeeeeee...

ok...ok... aku doakan semoga jodoh kita kuat hehehehe

Sulela said...

Aku tunggu Alaf21 je la...budget dah tarak neh...hehehe

aku roger bila aku balik KL nanti ye...