Sunday, November 10, 2019

Tapestry Crochet Sling Bag...




Tiga sling bag ni aku buat menggunakan teknik tapestry crochet. Banyak video tutorial kat youtube yang korang boleh tengok. Terlalu banyak pattern yang korang boleh ikut. Hanya taip tapestry crochet dan korang akan dihidangkan dengan berpuluh-puluh video tutorial. Aku prefer video tutorial by Carol Ventura. Senang nak ikut dan mudah nak faham. Terus-terang aku katakan yang aku sangat-sangat kagum dengan hasil kerja beliau. Dan pattern ni aku dapat guna encik google. Tak dapat nak save dalam handphone aku...jadi aku lukis semula atas kertas graf anak aku...ekeke...

Jadi... projek aku dah siap. Next nak buat apa pulak ekk...

2 comments:

ennorpzurah said...

cantiknya... saya pula baru belajar...

Sulela said...

Ennor...nanti bila dah pandai...share gambar projek ye.