Sunday, June 23, 2013

Lama Tak Update Blog...Huhuhuhu...

Wakaka...as mentioned kat title post ni la...lamanya aku tak update blog aku neh. Tak busy...tapi malas. Projek pun takde sebenarrnya. Aku tumpu pada kuarga dan jahitan jek.

Tiba-tiba (ecehhh) terjumpa lak ngan paten yang menarik ni. Nak kongsi kat blog yang dah bersawang ni la. Untuk rujukan aku juga nanti.

Leaping Stripes and Blocks Blanket...  boleh tengok kat sini pattern dia... sangat cantik. 
http://www.mooglyblog.com/leapingstripes-blocks-blanket-crochet/

Aku tengah cuba buat... tatau bila siap sebab aku ingat nak hadiahkan untuk adik aku yang akan dapat baby baru tak lama lagi...

 Ni gambar blanket yang dah siap yang ada kat dalam link yang aku bagi tu. Cantik kannnn?

8 comments:

MamaDaniel said...

Mmg laaamaaaa akak menyepi! Projek menjahit pun citer la kak... hihi..

Sulela said...

Ekekeke... projek menjahit banyak tapi malas nak snap gambo...hahaha

therosputih said...

ain tunggu je akak update entry...waaa...

Sulela said...

'Ain....ekekeke... time kasih. terharu la pulak rasanya. tunggu kak update gambar baby blanket tu ekkk...ekeke

Aiza said...

serius cantik, kak su.. ni boleh jadi bahan rujukan saya juga nih.. project blanket sy skrg dh ke laut..kene cari mood baru..

Sulela said...

Aiza, kan kan kannn... kak baru 20% siap jek. Tak sabar nak tengok apa hasilnya nanti...hehehe

♥ Ramlah Darwis ♥ said...

salam . kalau nak buat sling bag , brand benang kait apa paling sesuai yer ?

Sulela said...

Ramlah Darwis, saya guna benang minlon dan ondori je. jenama lain susah nak dapat kat tempat saya sekarang ni.... time kasih sudi singgah...