Tuesday, June 16, 2009

Beg Untuk Anak Sedara Aku...

Projek 2 :

Beg ni aku kait untuk anak sedara kesayangan aku by request. Dia peminat warna pink dan inginkan sebuah beg untuk dibawa ke sekolah. Tujuannya nak isi telekung dan buku tuisyen. Jadi aku kaitkan beg ni. Aku gabungkan dengan warna merah yang seakan-akan pink gelap dan hitam.

Aku masih menggunakan corak traditional granny squares. Ikut permintaan jugak ni. Aku dah mms gambar beg ni kat dia dan dia suka sangat. Bulan 7 nanti baru aku bawak balik. Mulanya aku nak buatkan penutup penuh untuk beg ni tapi rasanya tak sesuai lak. Jadi, inilah hasilnya...

3 comments:

Nursuzry said...

hhuuuuwwwwweeeeiiiiiiiii... shantek la ko.

IdaAnuar said...

cantik...aku nye mesti lagi cantik dari ni tau...

Sulela said...

Su, tq tq tq...kekekeke


Da, ko nak hitam putih, kan? ko buleh bayangkan la rupa dia...muahahaha